Ne hodite na Zelenico

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
V gorah je v teh dneh zelo nevarno, snega je veliko, povečini je pomrznjen. Visoka je nevarnost snežnih plazov. Kljub opozorilom, naj pohodniki in turni smučarji ne hodijo na Zelenico nad Ljubeljem v občini Tržič, kjer je tudi zaprta servisna cesta, tega nekateri ne upoštevajo.
Oglej si celoten članek

Na Zelenici se je včeraj, 31. decembra, na območju Spodnjega plota sprožil snežni plaz.

To si je mogoče ogledati tudi na facebook strani Službe za varstvo pred snežnimi plazovi Zelenica -Tržič. In še, kako nekaterim ni mar za opozorila. https://fb.watch/2KFfyxkSbw

Nesreča na zaledeneli poti ob Pišnici

Pazljiv pa je treba biti tudi v dolinah, saj so marsikje zaledenele poti. Danes, 1. januarja, je malo čez 14. uro na zaledeneli sprehajalni poti ob reki Pišnica v Kranjski Gori padla oseba, poročajo na strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Zaradi padca in udarca v ledveni del hrbtenice je obležala in ni mogla nadaljevati poti. Reševalci GRS Kranjska gora so jo imobilizirali in po zaledeneli poti prenesli do mesta, kjer so jo lahko prevzeli reševalci Nujne medicinske pomoči Jesenice.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.