Kaos na gorenjskih cestah

Foto: PU Kranj Fotografija je simbolična.
Foto: PU Kranj Fotografija je simbolična.
Zaradi prometne nesreče, ki se je zgodila dopoldne na Betinovem klancu na Bledu, je bila glavna cesta popolnoma zaprta približno dve uri. Promet je nato potekal izmenično enosmerno po enem prometnem pasu še nadaljnji dve uri. Od 14. ure naprej, se pravi skoraj štiri ure po nesreči, je cesta Lesce-Bled normalno odprta za promet, posledice nesreče so odstranjene, so sporočili s Policijske uprave Kranj.
Oglej si celoten članek

Kot navaja policija, je voznik osebnega avtomobila med vožnjo proti Lescam po trčenju v odbojno ograjo in robnik ceste zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v avtobus. V avtomobilu sta bila poškodovana dva človeka, v avtobusu slovenskega  prevoznika, v katerem je bil en sam potnik, pa na srečo nihče.

Povzročitelj nesreče je tuji državljan, vendar prometna nesreča ni povezana z blejskim strateškim forumom, so še poudarili s Policijske uprave Kranj.

Povečan in oviran promet na Gorenjskem

Danes in jutri, 29. in 30. avgusta, na Bledu poteka 17. Strateški forum Bled, mednarodno srečanje predstavnikov več držav, zato bo, kot je že včeraj opozorila policija, na Gorenjskem občasno povečan in oviran promet.
Poseben prometni režim v času strateškega  foruma ni predviden. Na določenih mestih bodo promet urejali policisti, vzpostavljene  pa  bodo kratkotrajne mobilne zapore prometa. Zaradi varovanih kolon s policijskim spremstvom bo občasno povečan promet na relaciji  Ljubljana-Brnik-Bled-Bohinj.

Vse udeležence v cestnem prometu policija poziva, naj upoštevajo navodila policistov ter svetlobne in zvočne opozorilne znake vozil iz spremstva.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:14 29. Avgust 2022.

    Sedaj ko bo imela Barbika svojo Instagram konferenco bo gneča ves dan .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.