Neznanca sta mu vzela več tisoč evrov

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Radovljiški policisti so bili včeraj, v nedeljo, 26. februarja okoli 10.20 obveščeni o drzni tatvini. Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, sta neznanca okradla 82-letnega moškega.
Oglej si celoten članek

Neznani moški in neznana ženska sta, kot navajajo policisti, vstopila v odklenjeno hišo in 82-letnega moškega prosila za denar pod pretvezo, da ga potrebujeta za operacijo svojega otroka.

Moški jima je nameraval izročiti nekaj sto evrov iz kuverte, v kateri je hranil denar. Takrat pa sta neznanca izkoristila njegovo nepazljivost in mu pobrala več tisoč evrov ter odšla neznano kam.
Policisti o neznanih storilcih zbirajo obvestila, vodijo predkazenski postopek, o vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Več informacij sledi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.