Fotografirali in pobegnili

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Policija na Gorenjskem v zadnjem času še pogosteje naslavlja prošnjo občanom, naj sumljiva ravnanja čimprej prijavijo.
Oglej si celoten članek

V nedeljo, 5. decembra, je tako sumljive moške prijavila občanka v vasi Apno v občini Cerklje na Gorenjskem. Kar pet neznancev je opazila in ti naj bi bili tudi fotografirali stanovanjsko hišo. Ko je do njih pristopil občan, so se odpeljali z osebnim avtomobilom.

Včeraj, 7. decembra, je pozno popoldne tri neznance ob svoji stanovanjski hiši opazil tudi občan v vasi Trboje v občini Šenčur. Okoliščine so kazale, da bi lahko izvršili vlom. S kraja so pobegnili, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.

Še so pošteni na Gorenjskem

Pozitivno presenečeni pa so bili včeraj radovljiški policisti. Prevzeli so namreč najden manjši znesek denarja iz bankomata, ki bo vrnjen pozabljivemu lastniku. Poštenemu najditelju se policija zahvaljuje za poštenost. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.