Ni bil turist na Krvavcu

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Policisti so v torek, 1. junija, s kazensko ovadbo na sodišče privedli državljana Bolgarije. Sumijo ga dveh vlomov v počitniška objekta na območju Krvavca.
Oglej si celoten članek

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, je bilo v počitniška objekta vlomljeno v ponedeljek, 31. maja, popoldne.

Policisti so osumljenca, državljana Bolgarije, ki si je prisvojil za približno 1600 evrov stvari, izsledili na območju vlomov. Odvezli so mu prostost. Po privedbi pa je bil zanj odrejen pripor.

O vlomu v poslovni objekt pa poročajo tudi iz Škofje Loke in Gorenje vasi. Nastala je materialna škoda. Več podrobnosti zaenkrat še ni znanih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:00 3. Junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najb0lj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.