Ni si hotel nadeti maske v trgovini

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V pregledu dogodkov, ki jih novinarji vsak dan dobimo iz Policijske uprave Kranj, je Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi, danes izpostavil dva. In sicer dimniški požar in obravnavo moškega, ki ni želel uporabiti zaščitne maske v trgovini.
Oglej si celoten članek

Včeraj malo čez poldne so se v dimniku stanovanjske hiše na Kokrici v Mestni občini Kranj vnele saje. Požar so pogasili gasilci GARS Kranj in tudi očistili dimnik, a škode, kot navaja policija, ni bilo.

Kranjski policisti so včeraj obravnavali moškega, ki v trgovini ni upošteval ukrepov varnostnika po uporabi zaščitne maske.

Zavrnil je tudi (novo) masko, ki sta mu jo ponudila policista. Zaradi kršitve ga policija obravnava v prekrškovnem postopku. Iz PU Kranj opozarjajo, da je uporaba zaščitne maske pri gibanju in zadrževanju v vseh zaprtih javnih krajih oziroma prostorih obvezna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:35 16. December 2020.

    vsaka čast pogumnežu, da se je uprl kriminalnim gestapovcem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.