Od vlomov in prometnih nesreč do nasilja v družini

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Gorenjski policisti so imeli včeraj, 14. februarja, obilo dela: med drugim so obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, pet vlomov in en poskus vloma v hišo, tatvino, pet požarov, ponarejanje listin, nasilje v družini, nesrečo deskarja na smučišču, zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja pa so zasegli tri vozila.
Oglej si celoten članek

Na Brezjah pri Tržiču so neznanci vlomili in poskusili vlomiti v dva stanovanjska objekta. V hišo je bilo vlomljeno še v Zgornjih Bitnjah, Šenčurju, Britofu in Škofji Loki. Na Slovenskem Javorniku je storilec vlomil v pomožni objekt. Na Jesenicah je neznanec izkoristil nepazljivost lastnika in mu iz odklenjenega vozila odtujil orodje, denar in elektronsko napravo.

Pet požarov

Kot so navedli tudi na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, je v nedeljo ob enih zjutraj v Stari Loki zagorel grelnik vode in izolacija v kurilnici stanovanjskega objekta. Lastniki objekta in sosedje so požar pogasili že pred prihodom gasilcev na kraj dogodka. Ena oseba se je nadihala dima in opekla po roki, zato je potrebovala zdravniško pomoč, ki so jo nudili reševalci NMP Škofja Loka. Gasilci PGD Stara Loka in Škofja Loka so dokončno pogasili požar, s termovizijsko kamero pregledali okolico požara in svetovali lastnikom, da zaradi smradu ne prenočijo v hiši.

Malo pred 6. uro zjutraj pa je v starejši stanovanjski hiši v Podreči v Mestni občini Kranj zagorel lesen strop. Gasilci GARS Kranj in PGD Mavčiče so pogasili požar ter prezračili prostore, nastala pa je manjša materialna škoda.

Okoli 19. ure pa so imeli manjši požar v stanovanjski hiši v Logu nad Škofja Loko, ko je zagorelo je pri krušni peči. Gasilci iz PGD Škofja Loka in Stara Loka so pogasili goreče odeje ter prostore prezračili in pregledali s termovizijsko kamero. Tudi tu je bila manjša materialna škoda.

Jeseniški policisti so obravnavali dimniški požar brez nastanka škode. Kot navajajo na SPIN 112, so se ob 10.33 v dimniku stanovanjske hiše na Potokih vnele saje. Gasilci GARS Jesenice so požar pogasili, preventivno očistili obe tuljavi in okolico dimnika pregledali s termovizijsko kamero.

Na cesti Dovje–Mojstrana pa je malo čez 16. uro med vožnjo zagorelo vozilo. Požar so pogasili gasilci GARS Jesenice in PGD Dovje in Mojstrana. S Policijske uprave Kranj pa so danes sporočili, da je omenjeno vozilo zgorelo in še, da je tuja krivda izključena in da nihće ni bil poškodovan.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.