Osumljeni tat pridržan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Gorenjski policisti so se včeraj, 28. junija, med drugim ukvarjali z vlomom, poskusom vloma in tatvino.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo s Policijske uprave Kranj, so kranjski policisti včeraj popoldne izsledili in nato pridržali 47-letnega moškega, ki je izvršil tatvino dveh tehničnih izdelkov v trgovini v Kranju. Podjetje je oškodoval do 1500 evrov. Policisti še zbirajo obvestila, o vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Vlom in poskus vloma, obakrat v stanovanjsko hišo, so včeraj prav tako popoldne obravnavali škofjeloški policisti. Neznani storilec je nasilno vstopil skozi stranska vrata v notranjost hiše, pregledal prostore in ukradel denar. V drugem primeru je prav tako neznani storilec nasilno vstopil v notranjost hiše, pregledal prostore, a ni odnesel ničesar. Policisti o obeh dejanjih zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.