Peška lažje poškodovana, pes poginil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Zasegli pa so tudi tri vozila, ker vozniki niso imeli vozniškega dovoljenja in so bili tudi pod vplivom alkohola.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so danes sporočili, da je včeraj v Kranju voznik zaradi nepravilnega vključevanja v promet povzročil trčenje s še dvema udeležencema.
V Škofji Loki pa je voznik na prehodu za pešce zaradi izsiljevanja  prednosti lažje poškodoval peško, huje pa psa. Pes je zaradi trčenja poginil. Voznik je bil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola (0,62 mg/l).

Tudi v Kranju je v nekem drugem postopku preizkus alkoholiziranosti pri vozniku pokazal rezultat 1,47 mg/l alkohola. Vozilo ni bilo registrirano, voznik je bil brez vozniškega dovoljenja.

V Kranjski Gori pa je bil pri vozniku poleg alkohola  (0,36  mg/l) ugotovljen še sum vožnje pod vplivom prepovedanih drog. Voznik je bil brez vozniškega  dovoljenja, policisti pa so ga ustavili zaradi prekoračitve hitrosti vožnje.

"Nevarna in nesramna dejanja"

V  vseh treh primerih voznikov pod vplivom alkohola gre za hujše prekrške ter nevarna in nesramna dejanja. Tako početje namreč zelo ogroža predvsem naključne udeležence in povzroča izredno veliko tveganje, je zapisal mag. Bojan Kos, predstavnik za stike z javnostmi na Policijski upravi Kranj. Vozila so policisti  zasegli in vodijo postopke proti njim. Policija pa poziva k zmanjševanju tveganj v prometu in odgovornim ravnanjem slehernega posameznika. Bolj kot bomo odgovorni, večja bo varnost in več življenj bomo ohranili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.