Pijan se je znašal nad staršema

Foto: arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Foto: arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
S Policijske uprave Kranj so danes vnovič poročali o nasilju v družini v zasebnem prostoru na območju Škofje Loke.
Oglej si celoten članek

Kot so navedli v sporočilu, so škofjeloški policisti včeraj pridržali moškega, ki je bil nasilen do svojih staršev. Bil pa je tudi pod vplivom alkohola. Proti njemu so policisti uporabili prisilna sredstva.
Dejanje kršitelja ima elemente prekrškov zoper javni red in mir. Proti njemu zato poteka prekrškovni postopek.

Gre že drugi primer nasilja v družini v dobrem tednu dni na območju Škofje Loke. Kot smo poročali, je mož pod vplivom alkohola in brez razloga udaril ženo. Tudi proti njemu poteka prekrškovni postopek, poleg tega pa je policija o vsem obvestila tudi pristojni center za socialno delo.

Nasilje prijavite, ko do njega pride. Možnosti za prijavo je več: osebno, po elektronski pošti, po telefonu na policijsko postajo ali ob ogroženosti na 113. Kdor se ne želi izpostavljati, lahko pokliče tudi na anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.