Pijan trčil v Darsov tovornjak

Foto: Profimedia
Danes popoldne je bil na Lipcah na gorenjski avtocesti proti Karavankam zaradi prometne nesreče več kot eno uro oviran promet. V nesreči se je lažje poškodoval povzročitelj, voznik osebnega vozila.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da se je nesreča okoli 17. ure zgodila na preusmeritvi prometa na Lipcah v občini Jesenice, kjer je stalo Darsovo tovorno vozilo.

V naletni meh omenjenega Darsovega tovornjaka je trčil voznik osebnega vozila, in kot se je izkazalo, je "šlo za kombinacijo neprilagojene hitrosti in vpliva alkohola (0.96 mg/l)," so navedli policisti.

Voznik osebnega vozila se je lažje poškodoval, v Darsovem tovornjaku, ki je označeval preusmeritev prometa, pa ni bilo nikogar.

Policisti proti povzročitelju nesreče že vodijo prekrškovni postopek, hkrati pa pozivajo k varni udeležbi v prometu in ničelni stopnji alkohola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.