Pijan trčil v zid in obležal nezavesten

Foto: Policija Fotografija je simbolična.
Foto: Policija Fotografija je simbolična.
"V Preddvoru in Cerkljah na Gorenjskem sta včeraj padla kolesarja in se poškodovala. Okoliščine v obeh primerih kažejo na neprilagojeno hitrost vožnje ... " To so sporočili s Policijske uprave Kranj 22. junija. Ena zadnjih hujših nesreč, v kateri je bil udeležen samo kolesar, se je zgodila na Bledu v soboto, 19. junija, malo pred 21. uro.
Oglej si celoten članek

Kot je danes pojasnil predstavnik za stike z javnostmi na Policijski upravi Kranj mag. Bojan Kos, je v tej sobotni nesreči na Bledu kolesar trčil v zid in nezavesten obležal. Bil je močno pod vplivom alkohola (0,98 mg/l).

Gorenjski policisti so letos obravnavali že 57 nesreč kolesarjev. Kar polovica jih je bila v zadnjem mesecu in pol. In kar v 80 odstotkih so se kolesarji lažje ali huje poškodovali.

Razlogi za nesreče, v katere so vpleteni kolesarji, so različni, največkrat pa so povezani z neprilagojeno hitrostjo vožnje. Največ nesreč se je zgodilo v Kranju, sledita Škofja Loka in Bled.

Policisti zato pozivajo k previdnosti in večji odgovornosti kolesarjev in voznikov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:33 23. Junij 2021.

    kućan pa ni bil s piciklnom, ko ga je enkrat rinu mim vojašnce ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.