Plesali tudi v Kranju in Škofji Loki

Foto: fb Mestna občina Kranj Po dveh letih spet maturantski sprevod in ples pred Prešernovim gledališčem v Kranju.
Foto: fb Mestna občina Kranj Po dveh letih spet maturantski sprevod in ples pred Prešernovim gledališčem v Kranju.
Danes opoldne so v 17 slovenskih mestih, med drugim tudi v Kranju, maturanti plesali četvorko po Straussovih taktih.
Oglej si celoten članek

V Kranju so tradicionalno pripravili sprevod po mestu. Med Prešernovim gledališčem in župnijsko cerkvijo Sv. Kancijana in tovarišev pa so nato plesali maturanti Gimnazije Kranj, Gimnazije Franceta Prešerna, Šolskega centra Kranj in Biotehniškega centra Naklo.
Zbrane je pozdravil tudi župan Matjaž Rakovec.

Podobno veselo je bilo tudi v Škofji Loki pred sedežem upravne enote. Po končani maturantski četvorki so maturanti izročili ključ znanja predstavnikom naslednje generacije.

Po dosegljivih podatkih je v 17 slovenskih in 18 mestih po Evropi v okviru projekta Plesne zveze Slovenije zaplesalo več kot 15 tisoč udeležencev.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.