Podarili bodo 18 računalnikov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Študenti v socialni stiski se lahko prijavijo na razpis za rabljen računalnik.
Oglej si celoten članek

Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani je objavila razpis za dodelitev rabljenih računalnikov, preko katerega namerava razdeliti 18 rabljenih računalnikov. Rok za prijavo na razpis 30. april 2015.

"Rabljene računalnike smo v sodelovanju z Zavodom Študentska svetovalnica in ŠOU v Ljubljani zbirali med 15. in 19. decembrom 2014," so sporočili iz Študentskega tolarja. "S projektom želimo olajšati študij študentom v socialni stiski, ki lahko za računalnik zaprosijo preko razpisa Računalnik podarim, študenta razveselim."

Tečaji, terapija in šport

Obenem pa še vedno trajajo nekateri drugi programi, na katere se lahko prijavijo študenti: razpis za subvencionirane jezikovne tečaje in strokovne tečaje (npr. tečaj znakovnega jezika gluhih, tečaj računalništva, šivanja, krojenja idr.), razpis za subvencionirane športne vadbe in športne tečaje (študent doplača 12 €), razpis za brezplačne v rešitve usmerjene terapije. Študentom nudijo tudi brezplačno lektoriranje diplomskih in magistrskih nalog, s Hostlom Celica in Lačno kozo pa popuste pri doplačilu študentske prehrane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.