Našli tudi drugo pogrešano. Na Pokljuki

Foto: Saša Despot Vodniki so z reševalnimi psi včeraj in danes iskali pogrešano. Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Vodniki so z reševalnimi psi včeraj in danes iskali pogrešano. Fotografija je simbolična.
Srečno se je danes, 13. novembra, izteklo tudi iskanje od srede naprej pogrešane 50-letne Irence Štibelj. Poročali smo že, da so danes dopoldne v tolmunu ferate Jerman v Gozdu Martuljku našli pogrešano 45-letno Vesno Jene.
Oglej si celoten članek

Pogrešana Irenca Štibelj naj bi bila odšla od doma že v sredo, 10. novembra, nazadnje so jo videli pešačiti v vasi Mišače. Včeraj, v petek, 12. novembra, so jo popoldne začeli iskati gorski reševalci GRS Radovljica in vodniki reševalnih psov na območju Goške ravni, Jelovice in Srednje Dobrave v občini Radovljica.

Na podlagi informacije priče pa so pogrešano danes, v soboto, našli na Pokljuki. "Z njo je vse v redu!" so malo čez 15. uro sporočili s Policijske uprave Kranj, ko so preklicali iskanje.

Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so navedli, da so pogrešano začeli danes ponovno iskati ob 8. uri zjutraj pod vodstvom policije na območju Viševnika na Pokljuki v občini Bohinj. Posredovali so gasilci PGD Srednja Dobrava, Radovljica, Bled, gorski reševalci GRS Radovljica, Bohinj in Tržič ter vodniki lavinskih psov GRZS Gorenjska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.