Policija išče neznanega voznika črnega avta

Foto: PU Kranj Tu v Lancovem je padel motorist, ki se je izogibal manjšemu črnemu avtu.
Foto: PU Kranj Tu v Lancovem je padel motorist, ki se je izogibal manjšemu črnemu avtu.
Danes, 4. junija, se je ob 9.30 v Lancovem v občini Radovljica zgodila prometna nesreča, v kateri je padel in se poškodoval motorist.
Oglej si celoten članek

Motorist naj bi se bil, preden je padel, izogibal domnevno manjšemu črnemu osebnem avtomobilu. Ta voznik pa je odpeljal proti Spodnjem Lancovem.

Motorist je vozil motorno kolo znamke BMW rdeče barve, s kraja pa so ga odpeljali v zdravstveno ustanovo, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Policija prosi priče za informacije o sami nesreči in neznanem vozniku na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:05 5. Junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tist0, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.