Policija ustavljala Afganistance, šest poškodovanih

Foto: M.T./PIXSELL
Foto: M.T./PIXSELL
V soboto, 4. decembra, bilo je okoli pol treh zjutraj, je v krožišču v Škofji Loki osebno vozilo zletelo z vozišča, v nesreči pa se je poškodovalo pet ljudi. Poškodovane so skupaj oskrbeli reševalci NMP Škofja Loka in Kranj in jih prepeljali v UKC Ljubljana, navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.
Oglej si celoten članek

Podrobnosti prometne nesreče pa danes razkrivajo s Policijske uprave Kranj. Sporočili so, da so policisti za izravnalne ukrepe na območju Škofje Loke ustavljali osebni avto tujih registrskih oznak in da je voznik med ustavljanjem zapeljal s ceste.

Kar šest ljudi, državljanov Afganistana, se je pri tem poškodovalo, tujci pa so podali namero za mednarodno zaščito. Voznik je s kraja pobegnil peš in ga še iščejo, postopki še potekajo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.