Pomagali ujeti hrta

Foto: Policija Pobegla psička iz Kranja in hrt iz Lahovč
Foto: Policija Pobegla psička iz Kranja in hrt iz Lahovč
Gorenjski policisti so imeli v nedeljo pester dan: med drugim so obravnavali vloma v avto na Pokljuki in počitniški objekt na Bledu. Enemu vozniku pa so zasegli avto, ker je kljub prepovedi nadaljeval z vožnjo. Največ pozornosti pa so včeraj poželi kranjski policisti zaradi pomoči pri iskanju oziroma lovljenju dveh psov.
Oglej si celoten članek

V pregledu opisa dogodkov so iz Policijske uprave Kranj sporočili, da so blejski policisti včeraj obravnavali kolesarja, ki je bil močno pod vplivom alkohola (1,16 mg/l). Policisti ga obravnavajo zaradi udeležbe v prometu pod vplivom alkohola in suma poškodovanja vozila s kolesom.
Na Prešernovi cesti na Bledu je neznanec vlomil v počitniški objekt. Lastniki zaenkrat ne pogrešajo ničesar.
Na Pokljuki pa je nekdo razbil stekla na avtomobilu in vlomil vanj. Odnesel je denarnico in potovalno torbo z vsebino.
V okolici Lahovč pa so policisti pomagali lastnikom ujeti pobeglega hrta, v Kranju pa so našli skrbnike psičke, ki je opoldne ušla z ograjenega dvorišča. Ubežnika so ovekovečili tudi na facebooku Policijske uprave Kranj in zaradi pomoči pri njunem ujetju poželi veliko čestitk in komentarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:37 23. November 2020.

    Bravo policaji, to je družbeno koristno delo !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.