Ponoči gorelo v trgovini

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Škofjeloški gasilci to noč niso mirno spali: okoli pol treh zjutraj so jih klicali na pomoč, ker je zagorelo v trgovskem objektu na Mestnem trgu v Škofji Loki.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da so bili škofjeloški policisti o požaru obveščeni ob 2.35. Ugotovili so, da je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi kuhinjskega aparata. Ogenj je delno pogasil že lastnik sam, do konca pa nato gasilci PGD Škofja Loka in PGD Stara Loka. Materialna škoda znaša okoli 2000 evrov. O dogodku bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo.

Plačilni nalog in pridržanje

Med dogodki, ki jih v pregledu dogodkov v minulih 24 urah na Gorenjskem izpostavljajo policisti, je vnovič nasilno vedenje. Tržiški policisti so sinoči malo po 21. uri obravnavali 20-letnika, ki je v sporu v avtomobilu udaril 20-letnico. Izdali so mu plačilni nalog.
Mirne noči ni bilo niti v Kranjski Gori. Okoli 2. ure zjutraj se je 36-letni moški nedostojno vedel do gostov v gostinskem lokalu na območju Kranjske Gore. Ker se ni umiril in se je nedostojno vedel tudi do policistov, so ga pridržali, zoper njega vodijo prekrškovni postopek.

Odslej bo pometal sam

Že prejšnjo noč je neznanec vstopil v odklenjeno hišo na območju Radovljice. V notranjosti je našel denarnico in si iz nje prisvojil denar. Prav tako je s seboj odnesel robotski sesalnik s polnilno postajo. Lastnika je oškodoval za okoli 400 evrov. Policisti o neznanem storilcu zbirajo obvestila in vodijo predkazenski postopek.

Izsiljevanje prednosti in nepravilen premik v krožišču

Prometna nesreča med voznico avta in voznikom avtobusa se je včeraj okoli pol enih popoldne zgodila v Spodnjih Gorjah. Policisti so ugotovili, da je 47-letna voznica izsiljevala prednost. Potniki na avtobusu so bili otroci na šolskem izletu, a na srečo nihče ni bil telesno poškodovan. Blejski policisti so voznici izdali plačilni nalog.

Kranjski policisti so včeraj okoli 16.40 obravnavali 50-letnega voznika, ki je v križišču na območju Kranja zaradi nepravilnega premika z avtomobilom trčil v avtomobil drugega voznika. Ker je vozil pod vplivom alkohola (0,97  mg/l), so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Zaradi povzročitve prometne nesreče so mu policisti izdali plačilni nalog, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa ga bodo z obdolžilnim predlogom predlagali pristojnemu okrajnemu sodišču.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.