Ponoči se je zaletel v hišo na Hrušici

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Na Jesenicah sta bili včeraj, 14. maja, dve prometni nesreči, navaja Uprava RS za zaščito in reševanje. V vsaki se je lažje poškodoval po en človek.
Oglej si celoten članek

Ob 12.43 sta na Cesti maršala Tita na Jesenicah trčili osebni vozili. Gasilci GARS Jesenice so kraj dogodka prometno in požarno zavarovali, odklopili akumulatorja na vozilih, očistili cestišče in pomagali pri nalaganju vozil na vlečno vozilo.

Predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski uprave Kranj, mag. Bojan Kos, je danes pojasnil, so da so bila v tej nesreči udeležena tri vozila, vzrok pa je bila neprilagojena hitrost povzročitelja nesreče. En udeleženec je bil lažje poškodovan. Proti povzročitelju pa poteka prekrškovni postopek.

Druga nesreča, v kateri je bil prav tako en lažje poškodovan, pa se je zgodila sinoči malo čez 22. uro v naselju Hrušica. In sicer se je voznik osebnega vozila zaletel v stanovanjski objekt. Gasilci GARS Jesenice so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulator, izvlekli vozilo in po razlitih motornih tekočinah posuli vpojno sredstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.