Poskušal je ukrasti dražje čevlje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Kranju so v ponedeljek zaposleni v zasebnem delu poslovnega objekta zalotili moškega, ko si je poskušal prilastiti pijačo in dražja obuvala, iskal pa je tudi druge vredne stvari.
Oglej si celoten članek

Kot so danes sporočili iz Policijske uprave Kranj, so zaposleni iz podjetja sami zadržali nepovabljenega gosta do prihoda policistov. Policisti so ga nato pridržali, zbrali obvestila in napisali kazensko ovadbo za poskus velike tatvine.

Po včerajšnji privedbi na kranjsko okrožno sodišče je preiskovalna sodnica zanj odredila pripor. Med postopkom pa so ugotovili, da so osumljenca v preteklosti že obravnavali zaradi premoženjskih kaznivih dejanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.