Poskušala pretihotapiti voziček

Foto: Profimedia
Kranjski policisti iščejo nepridiprava, ki sta včeraj v živilski trgovini nameravala ukrasti poln nakupovalni voziček.
Oglej si celoten članek

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, sta storilca mimo zaprte blagajne potiskala voziček, v katerem je bilo za okoli 1600 evrov artiklov. Pri dejanju so ju zalotili zaposleni, s kraja pa se jima je posrečilo pobegniti. Policisti zbirajo obvestila.

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali pet prometenih nesreč, od teh eno s telesnimi poškodbami. Na glavni cesti Mojstrana–Dovje sta trčili vozili. Povzročitelj nesreče je zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Proti vozniku poteka prekrškovni postopek.

Težave z orientacijo je imel tudi voznik na območju Škofje Loke. Na parkirišču je zaradi nepravilnega premika poleg svojega poškodoval še tri druga vozila. Bil je tudi pod vplivom alkohola, in sicer so mu namerili (0,27 mg/l), so navedli policisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.