Pozor, popolna zapora ceste Kranj–Jeprca kar 15 dni

Foto: M. Ha. Kranj-Medvode, magistralna cesta, obnova, zastoj Foto: M. Ha. Kranj-Medvode, magistralna cesta, obnova, zastoj Foto: M. Ha. Kranj-Medvode, magistralna cesta, obnova, zastoj Foto: GGD regionalna cesta Medvode-Kranj, obnova
S Policijske uprave Kranj so danes sporočili, da bo predvidoma od torka, 19. aprila, do vključno torka, 3. maja, popolnoma zaprta ceste Kranj (Labore) – Jeprca na daljši razdalji zaradi del na cesti.
Oglej si celoten članek

Obvoz bo urejen preko Škofje Loke in gorenjske avtoceste. Kako bo organiziran promet, je razvidno iz fotografije, ki so jo posredovali iz Gorenjske gradbene družbe.

Foto: GGD regionalna cesta Medvode-Kranj, obnova

 

Kot smo že poročali, bi se morala celovita obnova regionalne ceste od Kranja proti Medvodam končati v 120 dneh oziroma že konec januarja 2022. Z Direkcije za infrastrukturo so nam tedaj pojasnili, da bodo dela na 4,4-kilometrskem odseku trajala do konca maja oziroma štiri mesece dlje, kot so načrtovali zaradi dodatnih del oziroma zagotovitve ustrezne širitve bankin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.