Prepoved približevanja zunajzakonski partnerici

Foto: Profimedia Policijske luči.
Foto: Profimedia Policijske luči.
Med dogodki, ki so se v zadnjih 24 urah zgodili na Gorenjskem, so s Policijske uprave Kranj med drugim vnovič izpostavili nasilje v družini.
Oglej si celoten članek

Jeseniški policisti so bili včeraj, v nedeljo popoldne, obveščeni o nasilju v družini med partnerjema. 58-letnemu moškemu so izrekli prepoved približevanja do zunajzakonske partnerice, za njega pa vodijo predkazenski postopek v zvezi kaznivega dejanja z elementi nasilja.
Na območju Kranja pa so policisti včeraj zvečer obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je nasilno vstopil v notranjost in odnesel okoli 1000 evrov gotovine. Policisti še zbirajo obvestila in bodo o vsem obveščali pristojno državno tožilstvo.

Na Bledu pa je danes, v ponedelje, ob 5.30 voznik med manevriranjem pri parkiranju na parkirenem prostoru trčil v pešca. Pešec je bil telesno poškodovan, zoper voznika policisti vodijo postopek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.