Prevrnila se je na streho

Foto: PGD Bohinjska Bistrica Nesreča v Bohinju 15.7.2021 Foto: PGD Bohinjska Bistrica Nesreča v Bohinju 15.7.2021 Foto: PGD Bohinjska Bistrica Nesreča v Bohinju 15.7.2021
Sinoči malo pred 22. uro se je na cesti Bitnje–Lepence v občini Bohinj zgodila prometna nesreča. Na nepreglednem ovinku se je voznica z osebnim vozilom prevrnila na streho.
Oglej si celoten članek

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Bohinjska Bistrica so zavarovali in osvetljevali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, nevtralizirali iztekle motorne tekočine in s tehničnim postopkom vozilo dvignili vozilo na avtovleko.

Voznico so na pregled v Zdravstveni dom Bled odpeljali svojci, so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Gorenjski policisti so, kot so navedli v današnjem poročilu s Policijske uprave Kranj, v zadnjih 24 urah prejeli 12 obvestil o prometnih nesrečah, od tega dve s telesnimi poškodbami. V Kranju je voznica izsilila prednost kolesarju. V še eni nesreči v okolici Kranja je zaradi neprilagojene hitrosti padel motorist in se poškodoval.

Nesrečo motorista so kranjski policisti včeraj obravnavali tudi v Šenčurju. Nesrečo je povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je vozil na prekratki varnostni razdalji za motoristom. V nesreči je po podatkih policije nastala samo materialna škoda.

Tržiški policisti pa so včeraj z glavne ceste Podtabor–Tržič, kjer je promet za kolesarje prepovedan, odstranili tujca-kolesarja. Napotili so ga na vzporedno cesto in na dejanje opozorili.

Nepoboljšljiv

Škofjeloški policisti so danes zjutraj iz prometa izločili voznika z 0,83 mg/l alkohola. Vozilo so mu zasegli, ker je vozil v času ukrepa prepovedi vožnje. Pred kratkim so ga iz prometa izločili prav zaradi alkohola.

Iščejo kombi bež barve

V Naklem je bil ukraden kombi VW, bež barve, nemških registrskih oznak FN NL2015.

Na Drulovki pa so policisti obravnavali poskus vloma v stanovanjski objekt.

V Lescah in Kranju pa so prijavili poškodovanje tuje stvari.


 



 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.