Pri vzvratni vožnji trčila v peško

Foto: arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Foto: arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali šest prometnih nesreč, od teh dve s sumom na lažje telesne poškodbe.
Oglej si celoten članek

V Tržiču je voznica pri vzvratni vožnji trčila v peško. Na Kokrici pa sta udeleženca z osebnima avtomobiloma trčila zaradi neupoštevanja pravil o prednosti. Proti povzročiteljem poteka prekrškovni postopek, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.

Med drugimi dogodki so izpostavili povoženo divjad na glavni cesti Bistrica pri Tržiču-Podljubelj in med Podljubeljem in Ljubeljem.

Pet prehitrih na Laborah

Krajši čas pa so včeraj policisti merili hitrost vozil na Laborah v Mestni občini Kranj, kjer je omejitev 50 kilometrov na uro. V nadzoru so ugotovili pet prekoračitev hitrosti. Najvišja je bila 77 kilometrov na uro.

Policija ob tem poziva k vožnji znotraj omejitev hitrosti in prilagajanju vožnje ter dinamike razmeram na cesti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.