Pridržali so ga

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kranjski policisti so včeraj dobili prijavo, da se pretepajo trije ljudje. V postopku pa so policisti ugotovili, da se je en moški nedostojno vedel in vpil na drugega moškega.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so danes pojasnili, da je bil kršitelj pod vplivom alkohola in da je z nedostojnim vedenjem oziroma vpitjem nadaljeval tudi med intervencijo.

Policisti so ga pridržali in proti njemu vodijo prekrškovni postopek zaradi kršitve javnega reda in miru. Pridržanje pa, kot so še pojasnili, lahko v takih ali podobnih primerih traja največ 12 ur.

Delo so imeli včeraj na območju Kranja tudi prometni policisti in kriminalisti. Zaradi prekratke varnostne razdalje sta trčila dva udeleženca. Eden od njiju je lažje poškodovan. V poslovnem prostoru na Kidričevi cesti v Kranju in na Bregu ob Savi so bili na delu vlomilci. Lastniki vsaj zaenkrat ne pogrešajo še nobene stvari.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.