Prijeli tatova akumulatorjev

Foto: PU Kranj "Zbirka" zaseženih akumulatorjev.
Foto: PU Kranj "Zbirka" zaseženih akumulatorjev.
Že od oktobra naprej so z gradbišča ceste Jeprca-Kranj skrivnostno izginevali akumulatorji, ki napajajo mobilne semaforje. Ali sta tudi za te tatvine kriva prav nepridiprava, ki so ju prijeli policisti v ponedeljek, 29. novembra, bo kmalu jasno.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so namreč danes sporočili, da so kranjski kriminalisti v ponedeljek obravnavali prijavo tatvin več akumulatorjev s štirih gradbišč na območju Kranja in Medvod.
Med zbiranjem obvestil so izsledili vozilo in dva osumljenca, ki sta bila za čas zbiranja obvestil v skladu s predpisi o kazenskem postopku tudi pridržana.

Zasegli so jima 11 akumulatorjev v vrednosti več kot 2000 evrov. Predmeti so bili namenjeni prodaji.

Za kazniva dejanja ju bodo  kazensko ovadili. Kriminalisti pa zdaj nadaljujejo z zbiranjem obvestil o tovrstnih preteklih tatvinah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:13 1. December 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.