Razbijali na Stari Savi

Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Včeraj ponoči so neznanci na Jesenicah, na območju Stare Save in v okolici, kar na petih poslovnih objektih poškodovali stekla. Policisti vodijo postopke kot kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari.
Oglej si celoten članek

Za več informacij smo se danes obrnili na Policijsko upravo (PU) Kranj. Predstavnik za stike z javnostmi mag. Bojan Kos je odgovoril, da policisti podrobnejših lokacij ne razkrivajo zaradi varstva podatkov. "V vseh primerih gre za poslovne objekte in steklene površine. Škoda na objektih je različna in se giblje od nekaj 100 do približno 1000 evrov. Različen je tudi način poškodovanja. Postopek policisti vodijo v smeri kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. Kriminalisti intenzivno zbirajo obvestila, vodijo postopek in že preverjajo določene informacije."

Po neuradnih, a zanesljivih podatkih, so poškodovani naslednji objekti: Banka Intesa Sanpaolo, Spar, Tuš, Hervis in Max bar.

Postopek preiskave požara v Kranju še poteka

Na vprašanje, ali je kaj novega v zvezi s podtaknjenim požarom v športnem objektu na Partizanski cesti v Kranju 13. avgusta, in ali imajo osumljenca, pa je smo danes s PU Kranj izvedeli le, "da postopek preiskave požara še poteka" in da je "škoda, ki je nastala v požaru, ocenjena na okoli 60.000 evrov".

Vlomi, tatvine, ...

Na Jesenicah, kot še navajajo policisti v pregledu dogodkov v zadnjih 48 urah, je bilo vlomljeno v gostinski lokal in odtujene cigarete,  pijača ter denar. V Bohinju pa je bilo vlomljeno v osebni avtomobil, ukraden je bil nahrbtnik. Na Bledu so policisti obravnavali poškodovanje pnevmatike na osebnem avtomobilu in v Kranju poškodbo na vratih osebnega avtomobila.

Jeseniški policisti so obravnavali prijavo odvzema osebnega avtomobila. Vozilo so izsledili, ga zasegli in vrnili lastniku. Proti osumljencu  vodijo  predkazenski in prekrškovni postopek tudi zaradi kršitve prometnih pravil.

Poškodovana dva motorista, motokrosist, voznik štirikolesnika

Kot poročajo s PU Kranj, so se včeraj, v soboto, 20. avgusta, na Gorenjskem zgodile tri nesreče s telesnimi poškodbami. Motorist je v Radovljici zaradi neustrezne varnostne razdalje trčil v vozilo pred seboj in se poškodoval. Še en motorist je padel in se poškodoval v Podbrezjah, vzrok pa, kot navajajo policisti, je bila neprilagojena hitrost. Na območju Škofje Loke pa sta čelno trčila dva osebna avtomobila, potem ko je voznik zapeljal na nasprotno smerno vozišče.
Med dogodki policisti v pregledu dogodkov navajajo še, da je v Begunjah na Gorenjskem voznik štirikolesnika z gozdne ceste zapeljal v potok in se lažje poškodoval, v okolici  Kranja je na  motokros stezi padel motokrosist in si poškodoval nogo. V Kranju pa je moški, ko je obrezoval vejo na drevju, poškodoval z motorno žago.
Škofjeloški gorski reševalci so včeraj reševali še pohodnico na območju Blegoša: šlo je za lažjo poškodbo noge, kot so še navedli s PU Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.