Samo septembra več kot 20-krat ukradel alkohol

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Kranjski kriminalisti so kazensko ovadili moškega, ki je osumljen vloma v gostinski objekt konec septembra letos in več kot 20 tatvin alkohola v živilski trgovini v zadnjem mesecu.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so danes sporočili, da postopki proti omenjenemu kazensko ovadenemu moškemu še potekajo, ob tem pa navedli, da je pri eni od zadnjih tatvin prodajalko tudi odrinil in ji zagrozil. V istem dnevu je izvršil še dve taki tatvini.

V dejanjih je prodajalkam grozil s palico in večjim psom, pri sebi pa je imel tudi nož. Policisti so ga pred kratkim obravnavali tudi zaradi groženj z nasiljem gostincu, ker ga ta ni postregel s pijačo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.