Skalni podor, na tire padla 70-tonska skala

Foto: SŽ Skalni podor, skala, tiri, gorenjska železniška proga Foto: SŽ Skalni podor, skala, tiri, gorenjska železniška proga Foto: SŽ Skalni podor, skala, tiri, gorenjska železniška proga
Radovljiški policisti so bili včeraj nekaj čez 6. uro obveščeni o skalnem podoru s strme brežine na območju Globokega, občina Radovljica. Na srečo ob podoru noben človek ni bil ogrožen ali poškodovan, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.
Oglej si celoten članek

Do nadaljnjega je za cestni promet popolnoma zaprta občinska cesta Globoko–Dobro Polje in tudi železniški promet na tem območju gorenjske železniške proge.

Foto: SŽ Skalni podor, skala, tiri, gorenjska železniška proga
Iz službe za odnose z javnostmi na SŽ so za Žurnal24 pojasnili, da je na tire padla 70-tonska skala in da škodo še ocenjujejo.

Železniška proga Lesce–Podnart–Bled bo zaradi sanacije zaprta predvidoma do jutri, 31. marca, do večernih ur. Namesto vlaka je urejen nadomestni avtobusni prevoz.

Foto: SŽ Skalni podor, skala, tiri, gorenjska železniška proga

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:56 31. Marec 2023.

    eden naj mi pove kako je možno da pade skala na železniško progo lesce-podnart-bled ? no čakam.. mimgrede, mi smo …

  • 08:37 31. Marec 2023.

    Lahko pa bi prišlo do Katastrofe !!! ! !!! A se to ne da zavarovati z miniranjem gore, če že …

  • 17:21 30. Marec 2023.

    Sreča, da ni padla na vlak!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.