Skupaj za zeleno Škofjo Loko: Velika spomladanska čistilna akcija!

Foto: Arhiv občine Škofja Loka/ Sašo Kočevar
Foto: Arhiv občine Škofja Loka/ Sašo Kočevar
Tudi v Škofji Loki pripravljajo spomladansko čistilno akcijo.
Oglej si celoten članek

V soboto, 6. aprila 2024, bo občina Škofja Loka ponovno zaživela v duhu skupnostnega duha in ekološke zavesti. Med 9. in 13. uro se bodo prebivalci in prebivalke vseh generacij združili v veliki spomladanski čistilni akciji, ki ne le da obljublja krepitev lokalne skupnosti, ampak tudi pomemben korak k ohranjanju čistega in zdravega okolja. "Vsako leto se znova dokazuje, da lahko z majhnimi dejanji naredimo velike spremembe. Ta dan ni le o čiščenju, temveč o tem, da se zavedamo vrednosti in pomembnosti našega okolja," poudarja Mateja Rejc, koordinatorica akcije.

Akcija, ki je namenjena ločenemu zbiranju odpadkov v različnih delih občine, bo imela več zbirnih mest na strateško izbranih lokacijah, vključno s šolami, avtobusnimi postajami in drugimi javnimi prostori. Ti so objavljeni na spletni strani škofjeloške občine. Medobčinski inšpektorat in redarstvo bosta skrbela za nadzor in podporo pravilnemu ravnanju z odpadki, pri čemer organizatorji poudarjajo, da akcija ni namenjena odvozu kosovnih odpadkov ali zelenega obreza.

Pobuda je odprta za vse, ki želijo prispevati k bolj čisti in urejeni občini, s posebnim vabilom naslovljenim na aktivne posameznike in skupine v skupnosti. "Pridružite se nam in bodimo skupaj še boljši kot lani!" je sporočilo, ki ga nosi ta akcija, in hkrati vabilo vsem, ki verjamejo v moč skupnosti in pomembnost skrbi za naše skupno okolje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.