Spet gorelo v Lazah

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Sinoči malo pred 22. uro je gorelo v industrijskih zabojnikih ob objektu v coni Laze v Stražišču pri Kranju.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, se je zaradi dima v industrijskem objektu sprožil avtomatski javljalnik požara. Gasilci GARS Kranj so vsebino pogasili in opravili pregled s termovizijsko kamero.

Vlomilec odnesel nakit

Med dogodki, ki so se na Gorenjskem zgodili v zadnjih 24 urah in jih v današnjem pregledu izpostavljajo s Policijske uprave Kranj, je vlom v stanovanjsko hišo na območju Škofje Loke. Neznani storilec je nasilno vstopil skozi vrata v hišo, jo pregledal in si protipravno prilastil nakit. Policisti zbirajo obvestila o storilcu, vodijo predkazenski postopek, o vsem bodo tudi obveščali pristojno državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.