“Tokrat mi navijamo za vas – junake s Klinike Golnik”

Foto: OK Triglav Kranj
Foto: OK Triglav Kranj
Odbojkarji kranjskega Triglava so sicer na ponedeljkovi tekmi proti OK Salonit Anhovo izgubili z 1 : 3, vendar je navzočim bolj kot rezultat verjetno ostala v spominu zahvalna gesta domačega kluba za junake Klinike Golnik.
Oglej si celoten članek

Srečanje so igralci Hiše na kolesih Triglav izkoristili za razprostrtje zahvalnega transparenta  z napisom “Tokrat mi navijamo za vas – junake s Klinike Golnik”. Kliniki so podarili tudi simbolični podpisan dres, trener Sašo Rop pa je oznanil, da bodo v sezoni 2021/22 vsi uslužbenci Klinike Golnik prejeli letne vstopnice za ogled tekem prve ekipe Odbojkarskega kluba Triglav Kranj. Igralci tako upajo, da jim bodo lahko s predstavami v naslednji sezoni povrnili vsaj delček ogromnega truda, ki ga oni trenutno vlagajo za ljudi.

 

 “Današnja tekma je bila z naše strani namenjena našim junakom s Klinike Golnik, ki vsakodnevno žrtvujejo svoj čas, svojo voljo, svoje znanje in svojo energijo, da čim prej pridemo iz te epidemije. Mi kot športniki na najvišji ravni smo priviligirani, da lahko delamo ta trenutek tisto, kar imamo najraje – da tekmujemo. Absolutno smo se čutili dolžne, da to tekmo in simbolični dres namenimo tej naši gorenjski ustanovi, ki se vsakodnevno bori s tem trdovratnim virusom,” je ob tem povedal idejni oče projekta trener Sašo Rop.

 

“Med prejšnjim valom je potekalo več gest za prepoznavanje vloge zdravstvenih delavcev, zdaj pa smo imeli občutek, da je “navajenost” na celotno situacijo prinesla tudi nekoliko pomanjkanja pozitivne komunikacije v tej smeri. Še posebno, ker so trenutno naše zdravstvene ustanove najbolj obremenjene do sedaj, smo čutili, da je takšna gesta na mestu. Jasno se zavedamo, da je na koncu to le gesta, in da zaposlenim na Golniku ne bo prinesla dodatnih rok za pomoč pri delu. Vseeno pa smo se odločili poizkusiti jim vliti malo dodatne volje in, če bo vse po sreči, v naslednji sezoni pokloniti nekaj športnih užitkov,” pa je dodal predstavnik za odnose z javnostmi Matevž Ambrožič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:45 6. Marec 2021.

    Se 100% strinjam. Naklonjeni SDS (Rozman je prisklednik), bolnica, ki je sploh ne bi smelo biti, nad 80% bolnikov je …

  • 18:21 25. November 2020.

    A vas je SDS izkoristil za svojo promocijo,saj klinika Golnik nima ničesar s čimer bi se lahko pohvalila.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.