Tovorila sta 250 kilogramov odpadkov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Škofjeloški policisti so v noči s 26. na 27. december dobili prijavo o nenavadnem dogajanju na ograjenem območju podjetja.
Oglej si celoten članek

Na podlagi zelo natančnega opisa so policisti ustavili vozilo, v njem pa dva moška iz druge regije. Kot se je izkazalo, sta prav onadva s posodami kradla kovinske odpadke in jih nato zlagala v svoje vozilo.

Policisti so jima zasegli okoli 250 kilogramov odpadkov oziroma ostružkov. Vrednost ukradenega je približno 500 evrov, so nam danes pojasnili s Policijske uprave Kranj.

Osumljenca bo policija zaradi tatvine kazensko ovadila.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:33 30. December 2021.

    Kazensko prijavo bi si zaslužil tudi veletrgovec z betonom glumac Marko Bandelli, saj ima na porscheju 13 let stare zimske …

  • 10:01 28. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.