Tretjina jih dela od doma

Foto: arhiv Iskraemeco Kranj Podjetje Iskraemeco v Kranju ima 850 zaposlenih.
Foto: arhiv Iskraemeco Kranj Podjetje Iskraemeco v Kranju ima 850 zaposlenih.
V kranjskem Iskraemecu zaradi epidemije virusa covid-19 nimajo težav, proizvodnja teče nemoteno.
Oglej si celoten članek

V podjetju so zaradi covida-19 sprejeli vse priporočene ukrepe in se vnaprej pripravili na različne možne scenarije, je danes razložila za Žurnal Smilja Dolgan Paternoster, vodja sektorja Strateški marketing.

Na vprašanje, koliko zaposlenih je v karanteni in samoizolaciji, je Smilja Dolgan Paternoster odgovorila, da jih je od vseh 850 zaposlenih »trenutno v samoizolacij okoli 10.«

Približno tretjina zaposlenih v Iskraemecu, se pravi 280, ima možnost delati od doma.

»Proizvodni proces teče nemoteno in je skladen z navodili NIJZ-ja. Težav s kadri nimamo,« je še navedla vodja strateškega marketinga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.