Triglav na vrhu tudi po šestem kolu

Foto: NK Triglav/Facebook NK Triglav po izenačenju ostaja na vrhu lestvice 2. SNL.
Foto: NK Triglav/Facebook NK Triglav po izenačenju ostaja na vrhu lestvice 2. SNL.
NK Triglav Kranj ostaja na vrhu lestvice 2. SNL tudi po šestem kolu. Iz Lendave so se kranjski nogometaši vrnili s točko.
Oglej si celoten članek

Sicer ni zmaga, je pa izenačenja in pomembna točka, ki pomeni obstanek na vrhu druge slovenske nogometne lige. Gol za izenačenje je v 69. minuti zadel Adam Jakupovič. "Še ena tekma v kratkem obdobju na oddaljenem tekmovanju. Začeli smo odločno in si priigrali dosti priložnosti, ki jih nismo uspeli izkoristiti. Po dobrem začetku smo popustili in nasprotnik je to izkoristil z zadetkom. V drugem polčasu smo pokazali karakter ekipe in zasluženo izenačili," je povedal po tekmi.

Visoko na vrhu

NK Triglav je tako klub v 2. SNL z najmanj prejetimi goli (3). S šestimi odigranimi tekmami, petimi zmagi in izenačenjem je na vrhu lestvice z natanko 16 točkami. Drugouvrščeni Goričani imajo s petimi odigranimi tekmami 12 točk, nogometaši Krke s šestimi odigranimi tekmami 10.

Naslednjo tekmo bodo kranjski nogometaši odigrali na domačih tleh. V petek se bodo ob 19. uri pomerili z NK Roltek Dob, ki se na lestivici 2. SNL trenutno nahaja na četrtem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.