Triglav ostaja nepremagljiv

Foto: NK Triglav Kranj NK Triglav ostaja na vrhu lestvice 2. SNL.
Foto: NK Triglav Kranj NK Triglav ostaja na vrhu lestvice 2. SNL.
Nogometaši kranjskega Triglava ostajajo nepremagljivi tudi po petem krogu 2. slovenske nogometne lige.
Oglej si celoten članek

V petek je NK Triglav ponovno dokazal, da spada med najboljše v 2. SNL. Na domačem igrišču so z 1 : 0 premagali ekipo Jadran iz Dekanov, s čimer se kot neporaženi s petnajsitmi točkami nahajajo na vrhu prvenstvene lestvice.

 "Izjemno težka tekma na zelo težkem igrišču. Bili smo potrpežljivi in na koncu tudi zatresli nasprotnikovo mrežo. Ekipa je pokazala izjemen karakter in tri točke zasluženo ostajajo v Kranju," je po tekmi povedal edini strelec Veron Šalja, ki je zadel v 77. minuti.

"Ekipa Dekanov se je pokazala kot zelo čvrst nasprotnik in če k temu dodamo še zelo slabo igrišče, smo morali pokazati maksimalno odgovornost in koncentracijo v sami igri. Tekmo smo nadzorovali od začetka do konca. Če bi izkoristili priložnosti v prvem polčasu, bi bila zmaga zagotovo višja," je dodal trener ekipe Boštjan Miklič.

Naslednja tekma čaka kranjske nogometaše prihodnjo soboto. Z NK Nafta 1903 se bodo pomerili na Mestnem stadionu Lendava.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.