Triglav pometel z Dravo na Ptuju

Foto: NK Triglav Kranj Triglav prepričljivo nadaljuje svoje uspehe v 2. SNL. Na sliki Albin Ahmetaj, strelec 2 zadetkov proti NK Drava Ptuj.
Foto: NK Triglav Kranj Triglav prepričljivo nadaljuje svoje uspehe v 2. SNL. Na sliki Albin Ahmetaj, strelec 2 zadetkov proti NK Drava Ptuj.
Včeraj je NK Triglav proti NK Drava Ptuj v gosteh odigral tekmo 8. kola prvenstva 2. SNL. Kranjski nogometaši so s Ptujčani opravili kar s 6 : 2.
Oglej si celoten članek

Za zelo prepričljivo zmago in že kar šesto zmago kola so na strani Triglava zadete prispevali Tin Matić in Albin Ahmetaj, ki sta dosegla po dva zadetka, enega sta prispevala Matic Kopač in Andrej Pavlović.

Na tekmo samozavestno

"Na tekmo smo se podali z namenom, da domov pripeljemo vse tri pike. Na začetku smo se malo mučili z nasprotnikom, ampak potem smo tekmo pripeljali mirno do konca. Prevladala je kvaliteta, ki je bila definitivno na naši strani. Zelo sem vesel, da sem ekipi pripomogel z dvema zadetkoma," je po zmagi eden izmed strelcev dveh zadetkov, Albin Ahmetaj.

"Kljub temu, da nismo odigrali maksimalno, fantom čestitam za zmago. Zmaga bi lahko bila še višja. Čestitke igralcem, ki so prišli iz klopi za rekreacijo. Gremo naprej, tekmo po tekmo," je dodal trener ekipe Boštjan Miklič.

Mlada ekipa, pripravljena na uspehe

Po osmem kolu prvenstva 2. SNL lahko kranjski Triglav še vedno najdemo na vrhu lestvice z 8 odigranimi tekmami, 6 zmagami, 1 porazom in 1 izenačenim izidom. Za njim se nahaja Gorica, na tretjem mestu Roltek Dob. Situacijo je komentiral tudi predsednik kluba, Franjo Radikovič, ki poudarja, da je ekipa pripravljena in motivirana za največje uspehe: "Imamo mlado ekipo in želimo biti pripravljeni, da bomo tudi v prvi ligi med najboljšimi. V tem trenutku smo lahko zelo zadovoljni s prikazanim," je povedal.

Prihodnji teden se bo Triglav pomeril na domačih tleh s Primorjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:52 18. September 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.