Trije kandidati za dekana

Foto: M. Ha. Fakulteta za organizacijske vede v Kranju Foto: M. Ha. Fakulteta za organizacijske vede v Kranju
Danes je na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju potekala izredna seja senata fakultete, na kateri so potrdili seznam kandidatov za novega dekana. Volitve bodo potekale 31. marca.
Oglej si celoten članek

V javnosti je doslej krožilo več imen, šele z današnjim dnem pa so postali kandidati za dekana uradni oziroma javni. Vsi trije kandidati so visokošolski učitelji na FOV.

Redni profesor dr. Iztok Podbregar, ki je kot dekan vodil FOV že v mandatu 2016-2020, je strokovnjak na področju za vodenje in upravljanje varnostnih organizacij. Oba protikandidata, izredni profesor dr. Uroš Rajkovič, univ. dipl. org, in doc. dr. Borut Werber, univ. dipl. org., sta strokovnjaka za informacijske sisteme,

Volitve za novega dekana bodo potekale 31. marca.

FOV kot vršilka dolžnosti dekanice od lanskega oktobra, ko se je iztekel štiriletni mandat dr. Iztoku Podbregarju, vodi izredna profesorica dr. Polona Šprajc.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.