Tržič: vlomilci odnesli bogat plen

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Na območju Tržiča so neznanci vlomili v stanovanjsko hišo in odnesli za več deset tisoč evrov nakita in denarja.
Oglej si celoten članek

Kot so danes, v ponedeljek, 9. januarja, sporočili s Policijske uprave Kranj, so neznani storilci na območju Tržiča nasilno vstopili v notranjost stanovanjske hiše skozi zastekljena vrata in prilastili nakit in denar. O dejanju policisti še zbirajo obvestila, vodijo predkazenski postopek, o vsem bodo obveščali tudi pristojno državno tožilstvo.

Dva sta ostala brez avta

Sinoči, v nedeljo, so kranjski policisti zasegli dva osebna avtomobila. In sicer 29-letniku, ker je vozil avto brez vozniškega dovoljenja za to kategorijo, in 76-letniku, ker je vozil v času ukrepa, potem mu je vozniško ovoljenje poteklo zaradi zdravstvenih razlogov. Oba voznika bo policija z obdolžilnim predlogom predlagala pristojnemu okrajnemu sodišču.

GORENJSKA Zasegi se kar vrstijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:10 9. Januar 2023.

    Sajovic je svoj dnar zakopol za školko in večino prostega časa izkorist, da preždi na njej, od skrbi pa se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.