Tujca, ki je divjal 190 km/h, privedli k sodniku

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Gorenjski policisti so v soboto ujeli voznika, ki je divjal s hitrostjo 190 km/h.
Oglej si celoten članek

Gorenjski prometni policisti so v soboto na avtocesti poostreno merili hitrost vožnje. Okoli 13. ure so obravnavali voznika, ki je na odseku v smeri Karavank, kjer je omejitev 110 km/h, vozil s hitrostjo 190 km/h. 

Voznika - gre za tujca, voznika začetnika - so privedli na pristojno sodišče. Kaznovan je bil z globo in stransko sankcijo enoletne prepovedi vožnje vozil "B" kategorije na območju Slovenije. 

Policisti PU Kranja dodajajo, da so nadzori hitrosti na avtocesti vsakodnevni. Voznike so pozvali k prilagojeni hitrosti vožnje in upoštevanju omejitev hitrosti. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:03 9. Januar 2022.

    Norci.A nič bolj kot tisti ki se 60 na uro vključujejo na avtocesto.Nekaznovano.

  • 20:30 9. Januar 2022.

    Rajš kaznujte vse tujce(jugošvabe), ki vozjo po prehitevalnem pasu 100 in ne jebejo žive sile!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.