Ugani, kdo pride na večerjo po loško: trije poškodovani!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V noči s 25. na 26. december so škofjeloški policisti dobili prijavo o pretepu šestih ljudi. Vse podrobnosti še niso znane, policija še vodi postopek, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.
Oglej si celoten članek

Omenjeni so organizirali zabavo, nanjo pa je prišel tudi nepovabljen gost, zaradi česar so se sprli. Trojica je bila v pretepu poškodovana, na srečo le lažje, postopek še poteka. Hkrati škofjeloški policisti zbirajo tudi obvestila zaradi suma kršitve covid ukrepov.

Na Bledu policisti uporabili prisilna sredstva

Resen incident zaradi pogoja PCT se je zgodil včeraj, 25. decembra, tudi na Bledu. Policisti so obravnavali tujca, ker je med upravičenim preverjanjem pogoja PCT odrinil in udaril uslužbenca ter še eno stranko, ki mu je želela pomagati.

Kot so navedli s Policijske uprave Kranj, je tujec odšel s kraja. Pozneje so ga izsledili policisti. Proti njemu so uporabili prisilna sredstva in ga privedli v prostore policijske postaje. Proti njemu vodijo postopek.

Metanje kep in petard

Kranjski policisti so včeraj, na božični dan, obravnavali tri otroke, ki so v vozila na cesti metali snežne kepe. Zaradi nepremišljenosti in objestnosti so policisti opravili resen razgovor s straši.

V Žabnici v Mestni občini Kranj pa je neznanec poškodoval omet na objektu. Zelo verjetno se je to zgodilo, ker je uporabil pirotehniko. Policija ob tem vnovič opozarja, da je uporaba petard prepovedana. Pomislite na svojo varnost in tudi na druge, ki se jim pirotehnika ne zdi zabavna, jih spravlja v stres ali celo ogroža.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.