Umrl pri padcu v kanal za popravilo vozil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Policisti so v petek, 10. decembra, kot smo že poročali, obravnavali smrt moškega v Jelendolu v občini Tržič, ki je padel v Tržiško Bistrico, potem ko je prečkal zasneženo leseno brv. To pa v petek ni bila edina smrtna nesreča na Gorenjskem, so danes v pregledu dogodkov navedli s Policijske uprave Kranj.
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti so prav tako v petek, 10. decembra, obravnavali smrt moškega, ki je zdrsnil v domači garaži, padel v kanal za popravilo vozil in umrl. Tuja krivda je izključena. Odrejena je bila obdukcija.

V petek so policisti z gasilci na Jesenicah obravnavali še požar na električni napeljavi v industrijskem objektu z nastankom materialne škode. Tuja krivda je izključena.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.