Umrla na kraju nesreče

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Danes malo pred 18. uro je na cesti Glinje–Zalog v okolici Cerkelj na Gorenjskem v nesreči umrla starejša voznica.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da je voznica z osebnim avtomobilom nenadoma zapeljala izven vozišča na travnato površino. Umrla je na kraju, okoliščine pa kažejo na zdravstvene težave. V nesreči je bila udeležena sama. Odrejena je bila obdukcija.

Uprava RS za zaščito in reševanje navaja, da so v nesreči posredovali gasilci GARS Kranj in PGD Cerklje, ki so med drugim zavarovali kraj nesreče, poskušali oživiti voznico, nudili pa so tudi pomoč reševalcem Nujne medicinske pomoči Kranj. Kljub njihovemu trudu voznici niso mogli več pomagati.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.