Uporabili so prisilna sredstva

Foto: zurnal24.si Lisice, fotografija je simbolična.
Foto: zurnal24.si Lisice, fotografija je simbolična.
Kriminalisti so včeraj zaradi prepovednih drog obravnavali osumljenca kaznivega dejanja. Ker je med hišno preiskavo žalil, grozil in napadel policiste, so ti zoper njega uporabili prisilna sredstva. Poškodovan ni bil nihče, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj.
Oglej si celoten članek

V hišni preiskavi so osumljencu zasegli snovi, ki so še predmet preiskave. Proti moškemu pa zaradi žalitev, groženj in napada na policiste poteka preiskava zaradi suma kaznivega dejanja zoper javni red in mir.

Na naša vprašanja o kraju hišne preiskave in vrsti droge, so nam s PU Kranj odgovorili zelo skopo. Mag. Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi, je navedel le, da gre za območje Gorenjske in da je šlo za različne prepovedane droge v manjših količinah.

Gorenjski policisti so sicer včeraj v treh postopkih zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovne postopke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.