V Kranju testiranje spet v torek, 9. februarja

Foto: Profimedia Hitri antigenski test.
Foto: Profimedia Hitri antigenski test.
V ponedeljek, na praznik, množičnega testiranja s hitrimi testi na okužbo na covid-19 ne bo. V avli Mestne občine Kranj pa bo spet potekalo v torek, sredo in petek, v Cerkljah pa v četrtek.
Oglej si celoten članek

Iz Mestne občine Kranj sporočajo, da se občani lahko brazplačno testirajo v občinski avli na Slovenskem trgu 9., 10. in 12. februarja od 9. do 12. ure, prav tako pa tudi 11. februarja v nekdanji lekarni v Cerkljah (Trg Davorina Jenka 13) od 9. do 12. ure.

Za cepljenje zbirajo le prijave

Novi termini za cepljenje pa zaenkrat še niso znani, se pa lahko občani nanj prijavijo s pomočjo spletnega obrazca za cepljenje, objavljenega na spletni strani Osnovnega zdravstva Gorenjske.

Preko tega obrazca se je mogoče postaviti v vrsto, pri kateri prednostna merila določata Ministrstvo za zdravje in Nacionalni inštitut za javno zdravje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.