V župansko tekmo se vključuje tudi Več za Kranj

Foto: Več za Kranj
Foto: Več za Kranj
Svojega kandidata za župana Mestne občine Kranj na prihajajočih lokalnih volitvah bo imela tudi stranka Več za Kranj.
Oglej si celoten članek

Stranka Več za Kranj, ki je že uspešno vodila Kranj v mandatnem obdobju 2014 – 2018, se tokrat na lokalne volitve pripravlja s kandidatom Aleksandrom Sveteljem. Za podporo zanj so se odločili, ker je uspešen podjetnik, ni kandidat ideologije, strankarskih ali kakšnih drugih pogledov ter je cenjen in prepoznaven na svojem področju ter v svojem okolju, so sporočili iz Več za Kranj.

»Za župana sem pripravljen kandidirati, ker sem prepričan, da se v naši Mestni občini Kranj marsikaj lahko uredi in spremeni na bolje. Predvsem se lahko postopa drugače in deluje bolj učinkovito kot v tem mandatu. Kot Kranjčan si to v prvi vrsti želim za vse nas, ki v Kranju živimo in ga imamo radi. Kranj potrebuje pospešek,« pa pravi Svetelj.

Svoj program je razdelil na več sklopov. Med njimi izpostavlja uravnotežen razvoj mestnih in primestnih krajevnih skupnosti, dostopna sodobna stanovanja, gospodarski pospešek za več delovnih mest, urejanje cestne in komunalne infrastrukture, zagotavljanje kakovostnih šolskih in predšolskih pogojev, ustvarjanje prijaznega bivalnega okolja za mlade in starejše ter učinkovito delovanje mestne uprave in občinskih zavodov. Med njegovimi točkami so še Kranj – mesto športa in kulture, zelena in digitalizirana občina ter regijsko središče.

Aleksander Svetelj se je odločil, da bo zbiral podpise podpore volivk in volivcev, saj bo tako iz prve roke izvedel, s kakšnimi težavami se soočajo prebivalci Mestne občine Kranj ter obenem dokazal, da je župan ljudi, ne stranke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:27 12. September 2022.

    Volil bom tistega, ki bo rekel stop naseljevanju albancev v Kranju. Stanje je nevzdržno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.