Vzamejo, kar najdejo: od cigaret do športne opreme

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
S Policijske uprave Kranj so danes zlasti na vse lastnike prodajaln in poslovnih objektov naslovili poziv, naj ustrezno varujejo premoženje s kombinacijo mehanskega in tehničnega varovanja, saj to bistveno zmanjša tveganje za vlom in večjo škodo.
Oglej si celoten članek

Vzrok za ta poziv policije je večje število vlomov in poskusov vlomov: v zadnjih 10 dneh so jih na Gorenjskem obravnavali pet. Kot navajajo policisti, so včeraj vlomili v stanovanjsko hišo v Trbojah in poslovni objekt v Sovodnju, od koder so odnesli tobačne izdelke in menjalni denar. Za vlom v Trbojah zaenkrat še ni podatkov, da bi bilo kaj odtujeno, je pojasnil mag. Bojan Kos, predstavnik za stike z javnostmi na PU Kranj

Konec aprila sta dva storilca v Todražu navirala okno poslovnega objekta, v Naklem pa je storilec s poškodovanjem ključavnice vlomil v skladišče. V maju so neznanci vlomili še v dva poslovna objekta: na Grencu so ukradli denar, v Ratečah pa športno opremo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:13 11. Maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.