Z 2 : 1 proti Krki

Foto: NK Triglav Kranj Triglav je bil uspešen proti Krki.
Foto: NK Triglav Kranj Triglav je bil uspešen proti Krki.
Triglav se je v 17. krogu 2. SNL pomeril s Krko. Na domačem terenu so kranjski nogometaši v petek slavili z 2 : 1.
Oglej si celoten članek

Oba zadetka je za Triglav prispeval Tin Matić – enega v 18. minuti, nato pa še zadetek za ponovno vodstvo v 87. minuti. S tem je dosegel že svoj 13. zadetek v sezoni in ostaja prvi strelec lige. "Izredno težka in zanimiva tekma. Vesel sem, da sem lahko ekipi pomagal do zmage. Čestitam ekipi, saj smo vsi dali sto odstotkov od sebe in srce pustili na terenu," je povedal po tekmi.

Z igro in rezultatom je bil po prejšnjem porazu (proti Gorici so izgubili z 2 : 0) zadovoljen trener Boštjan Miklič. "Čestitke fantom. Ponovno so pokazali kakovost in rezultat je zmaga, ki je zaslužena. Čaka nas še zadnja tekma v jesenskem delu in z današnjim rezultatom lahko rečem, da smo vse bližje zastavljenemu cilju," je povedal po tekmi.

Naslednja tekma nogometaše čaka v Rogaški Slatini, odigrali jo bodo prihodnjo soboto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.